10 min
Røkt seifilet
Røyking er en gammel konserveringsmetode og en viktig del av den norske matarva. Prøv den som et saftig pålegg på brødskiva, eller som smakstilsetning i salaten.
Sei
190 gram
Kjølig 0–4 °C
Røyking er en gammel konserveringsmetode og en viktig del av den norske matarva. Prøv den som et saftig pålegg på brødskiva, eller som smakstilsetning i salaten.
Per 100 gram:
Energi 710 kJ (170 kcal)
Fett 11 g,
– hvorav mettede fettsyrer 1 g
Karbohydrater 1 g
– hvorav sukkerarter 0 g
Protein 17 g
Salt 9 g
Saltet og røkt seifilet (79 %), rapsolje, konserveringsmiddel (E202), fargestoff (paraoransje, nykockin). Paraoransje og nykockin kan ha negativ innvirkning på barns aktivitet og konsentrasjonsevne.
Silda er god som den er, og en skikkelig spennende ingrediens i andre retter. La deg inspirere til å spise fisk hver dag.