Røkt seifilet

Røyking er en gammel konserveringsmetode og en viktig del av den norske matarva. Prøv den som et saftig pålegg på brødskiva, eller som smakstilsetning i salaten.

Sei
190 gram
Kjølig 0–4 °C

Næringsinnhold

Per 100 gram:

Energi 710 kJ (170 kcal)

Fett 11 g,

– hvorav mettede fettsyrer 1 g

Karbohydrater 1 g

– hvorav sukkerarter 0 g

Protein 17 g

Salt 9 g

Ingredienser

Saltet og røkt seifilet (79 %), rapsolje, konserveringsmiddel (E202), fargestoff (paraoransje, nykockin). Paraoransje og nykockin kan ha negativ innvirkning på barns aktivitet og konsentrasjonsevne.

Allergener:
  • Sei

Oppskrifter

Silda er god som den er, og en skikkelig spennende ingrediens i andre retter. La deg inspirere til å spise fisk hver dag.